Adanır Ailesinin mutlu günü .

Adanır Ailesi Hamdi &Pınar Adanır biricik oğulları Efran Adanır'ı Sünnet ettirdi .Hendek Öğretmenevi tesislerinde gerçekleşen sünnet düğününe milletvekili Engin Özkoç' ta katıldı.

Sakarya - 21-08-2014 20:10

Adanır Ailesi Hamdi &Pınar Adanır biricik oğulları Efran Adanır'ı Sünnet ettirdi .

Hendek Öğretmen evinde gerçekleşen sünnet düğününe milletvekili Engin Özkoç ta katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğününde Baba Hamdi&Anne Pınar Adanırın duyduğu mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Milletvekili Engin Özkoç sünete katıldı

Chp Sakarya milletvekili Engin Özkoç ve 2014  Chp Hendek Belediye başkan adayı Selami Karakadı davete katılanlar arasındaydı, Adanır Ailesini kutlayan Engin Özkoc ve Karakadı sohbette bulunup hayırlı olsun dileklerini ilettiler

.

Adanır Ailesi Yoğun bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğününde de kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri tek tek dolaşarak teşekkür etti.

Hendek Medya Haber Olarak küçük Adam Efran Adanır'ı tebrik ediyoruz.

Günün Diğer Haberleri