AK Parti Aday belirlemede son viraja girdi
AK Parti önümüzde ki haftadan itibaren önce Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını ,ardından da İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklamaya başlayacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyareti sonrası, Ankara’ya dönüşünün ardından, Büyükşehir Belediye Başkanlarının açıklamasının yapılacağı, ardından da İlçe Belediye Başkan Adaylarının yapılacak değerlendirmelerin ardından açıklanacağı öğrenildi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayının resmi açıklanmasının ardından tüm ilçelerin Belediye Başkan Adayının belirlenmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ,Büyükşehir Belediye Başkan Adayı,AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve AK Parti İlçe Başkanlarını Ankara’ya çağırarak Sakarya Milletvekilleri ile birlikte görüşlerini alacağı tahmin ediliyor.Bu görüş ve değerlendirmelerin ardından İlçe Belediye Başkan Adaylarının ay sonuna kadar açıklanacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.