Ak Parti Hendek'ten Teşekkür.

“Ülkemiz, Milletimiz ve Dünya’daki tüm mazlumlar ve tüm dünya islam alemi için büyük önem arz eden 7 Haziran genel Seçimini ilçemizde hayırlısıyla tamamladık .

Sakarya Haber - 09-06-2015 15:19

“Ülkemiz, Milletimiz ve Dünya’daki tüm mazlumlar ve tüm islam alemi  için büyük önem arz eden 7 Haziran genel  Seçim ini ilçemizde hayırlısıyla tamamladık .

Adaylarımızın açıklanarak seçim startının verilmesinin ardından yoğun bir tempoda bütün teşkilatımızın eski, yeni ,gönüldaşları ile birlikte gönülden calıştık .

Çalışmalarda   emeği geçen  Belediye Başkanımızi tüm  teşkilat mensuplarımızı, İlçe Yönetimimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı,  Mahalle Başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi  ve Sandık Kurullarımızı  özverili bir şekilde çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum .

Seçim süreci boyunca ilçe huzurunun bozulmasına sebep olacak hiçbir olayın yaşanmamış olmasından dolayı ilçemizde bu yarışa girmiş olan bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum.

Özelikle bu seçimlere yoğun bir katılımla ilgi göstermiş olan tüm halkımıza iradesini ve düşüncelerini sandığa yansıtmış oldukları için tesekkur ediyorum. Sandıklar halkın kendisini ifade ettiği ve son sözü söylediği yerlerdir. Biz siyasetçiler sandıktan çıkan sese kulak vererek, kendimize buna göre yön çizip eksiklerimizi hatalarımızı tesbit edip giderme gayretinde olacagiz.

Sonuç olarak seçim sonuçlarının İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor. Basta ilcemize16 yıl Belediye Baskani olarak  hizmet vermis olan Sayın Ali İnci'ye ve diğer vekillerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum   .

Günün Diğer Haberleri
GA4 - 279999993