Ali İnci Hendek Muhtarlar Derneğinde muhtarla buluştu

Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci Hendek Muhtarlar derneği başkanlığında muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Sakarya - 26-05-2015 20:00

Ali İnci Hendek Muhtarlar Derneğinde muhtarla buluştu

Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci Hendek Muhtarlar derneği başkanlığında muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de katıldı.

Ak Parti Sakarya Millet vekili adayı Ali İnci, Muhtarlarla yapmış olduğu toplantıda yaptığı konuşmada ben Hendek’in milletvekili olacağım meclise güçlü bir oy desteği ile  gittiğimde Hendek için kapıları açmak istiyorum vurgusun da bulundu, Ali İnci bir konuya dikkat çekti konuşmasında farzedelimki Mhp ye Sakaryada 3 milletvekili verdik bunların Hendek’e ne faydası olabilecek, iktidar desteği olmadan Hendek için ne yapabilecekler diyen Ali İnci, Hendek Milliyetçiliği yaparsak Hendek’e faydalı işler yapmamız için hiçbir engel olmaz dedi.

Hendek’e Üniversite .

Ben Hendek’ten güçlü bir destekle çıktığımda Hendek’e büyük bir üniversite sözüm var, Hendek’in önünü açacak , geleceğini aydınlatacak  böyle tarihi fırsatın heba edilmemesi gerektiğini anlatan Ali İnci’ye cevaben Hendek Muhtarlar derneği başkanı İsmet İskefiyeli yaptığı konuşmada, Ali İnci bizim için özel bir durum oluşturuyor, Hendek’in Menfatine olan her şeyin arkasında durmamız gerekir diyen İsmet İskefiyeli, muhtar arkadaşlarla da bu yönde görüş birliğine varıldığını belirtti.

Bu günkü muhtarlar derneğindeki toplantı  toplu resim çekimi ile sona erdi.

Günün Diğer Haberleri