Aydın Birinci’nin ilk kitabı ‘’Feyiz kızı’’ adlı romanının imza günü gerçekleşti
Kızılay Hendek şube başkanı Aydın Birinci araştırmacı yazar yönü ile de dikkat çekerek öne çıkıyor.
Hendek Nikah Salonunda gerçekleşen İmza gününe Katılan misafirler, Aydın Birinci’ye Feyiz kızı adlı romanı imzalatarak tebrik etti.
Geceye Siyasi Parti temsilcileri, Yazarın Yakınları, basın mensupları ve Hendekli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Günün Anlam ve önemine İstinaden Bir Konuşma yaban Gazeteci yazar Orhan Topçu kitap yazmanın zorluğuna dikkat çekerek Aydın Birinci’yi yazmış olduğu roman için tebrik etti.
Geceye Renk Katan Hendekli Şair Yazar Dursun Yelken Sakarya ve ardından Hendek’e atfen şiirler okudu.
Son olarak söz alan Aydın Birinci; Birinci Dünya savaşı sırasında göçe zorlanan Karadeniz insanın çektiği sıkıntıları, Bu bölgede geniş araştırma inceleme yapmak sureti ile, Feyiz Kızı adlı bu romanın ortaya çıktını ifade eden bir konuşmada bulundu, katılımcılara teşekkür etti.
Aydın Birinci Feyiz Kızı adlı Romanı imza gecesi günün anısına çekilen resimler ile sona erdi.