Bakacak’ta yollar çöktü.

Bakacak Köyü iki mahalle bağlantısı dağdan inen su nedeni ile çöktü İki gün süren çalışmalarla çöken yol yeniden ulaşıma açıldı.

Sakarya Haber - 25-05-2015 19:00

Bakacak’ta yollar çöktü.

Bakacak Köyü iki mahalle bağlantısı dağdan inen su nedeni ile çöktü

İki gün süren  çalışmalarla çöken yol yeniden ulaşıma açıldı.

Bakacak Mahallesinde yağan aşırı yağışlar dağdan inen su akıntılarına neden olurken köyün merkezi olan 3 yol ağzı dağdan inen  sular nedeni ile çöktü,

Bakacak muhtarı Saffet Sarı çöken yolu onarmak için Bakacak’lılar ile seferber oldu, Hendek Belediyesi  koordinatörü Mahmut Alkan’ın belediye ekiplerini de olay yerine göndermesi ile iki gün süren çalışmalar neticesinde  çöken yolun altına büzler döşeyerek yolu yeniden ulaşıma açtılar, bu vesile ile Bakacak Muhtarı Saffet Sarı hizmetlerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye, belediye koordinatörü Mahmut Alkan ve Hendek Belediyesi personeline çok teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri