Baro Çocuk Hakları Merkezi’nden “Yetiştirme Yurdu” ziyareti

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Avukat Elif Erdem Düzgün ve Merkez Üyeleri Arifiye ilçesinde bulunan Sakarya Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Sakarya Haber - 23-12-2014 01:22

Baro Çocuk Hakları Merkezi’nden “Yetiştirme Yurdu” ziyareti

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi  Başkanı Avukat Elif Erdem Düzgün ve Merkez Üyeleri  Arifiye ilçesinde bulunan Sakarya Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Ziyarete Çocuk Hakları Merkezi üyelerinden  Avukat Merve Özmen,  Stj. Avukat Sena Bayrak, Stj. Avukat Emre Bayrak, Stj.  Avukat Mustafa Cihat İskender ,  Stj. Avukat Işıl Özer’in yanısıra Psikolog Sena Bayri de katıldı.

HUKUKİ YARDIM SÖZÜ

Kurum çalışanlarınca güleryüz ve sıcak bir ilgiyle karşılanan Sakarya Çocuk Hakları Merkezi üyeleri, Müdür Yardımcısı Yasemin Koç,  Psikolog Betül Tekbaş Helvacı, Çocuk Gelişimi Uzmanı  Aynur Aygar ile uygulamada karşılaşılan sorunları ve hukuki süreçte yaşanılan sıkıntıları konuşup , sorunların çözümünde hukuki yardımda bulunabileceklerinin sözünü vererek kurumdan ayrıldı.

(Haber Hülya Sürücü)

Günün Diğer Haberleri
GA4 - 279999993