DEMOKRASİ NÖBETİNDE 8.GECE

Demokrasi nöbeti için meydanlar dimdik ayakta

Sakarya - 23-07-2016 03:28

Meydanlarda 8. gece geride kalırken milli mutabakat sağlayan liderlerin posterleri meydanlarda dalgalanıyor.

15-Temmuz darbe girişiminde  tüm ülke ayağa kalkmış milletce tanklara toplara göğsünü siper ederek darbeye dur demişti, Ülkemizin siyasi parti liderleri darbeye karşı ortak tavırla hayır demişti, bugünde meydanlarda bu milli ittifakı sembolize eden bayraklarla afişlerle donatıldı, ortak amaç devletin bekasına gelebilecek hertürlü tehlikeler için bir olmak birlik olmak.

''bu zor günlerde Hendek için büyük istikrar gösteren önderlik eden  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetimini takdire şayan gayretlerinden dolayı unutmamak gerekir, gündüz işinde gücünde Gece Meydanlarda sabahlara kadar bekleyip ülkenin bekasına gelebilecek tehlikeler için ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği şekilde sahip çıkmadaki gayretlerini görmeden geçmek  olmaz, kendilerine en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi iletiyoruz'' diyen ismini vermek istemeyen bir vatandaşımızın sözlerini burada yayınladık.

Demokrasi Nöbetinde 8 gece geride kalırken Hendek Uyumuyor dimdik ayakta, hergün dahada güçlenerek demokrasi nöbetini beklemeye devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri