GELECEĞİN TASARIMI ESKİŞEHİR’DE ANLATILDI

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği 9.Bölge Eskişehir Eczacı Dası Öğrenci Komisyonu tarafından düzenlenen ESKON 2016 Ulusal Öğrenci Kongresine katıldı.

Türkiye Gündemi - 17-12-2016 20:48

            Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği 9.Bölge Eskişehir Eczacı Dası Öğrenci Komisyonu tarafından düzenlenen ESKON 2016 Ulusal Öğrenci Kongresine katıldı.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz.Armağan Ener Moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Eczacılıkta Geleceği Tasarlamak” konulu panele Ecz. Neylan Zırhlıoğlu, Ecz.Fulya Urgancıoğlu, Bayer İlaç Satış Müdürü Songül Ar Dicleli ve Ecz. Esra Yörük katıldı.

Kısa süre önce gerçekleştirilen Geleceğin E Hali Büyük Eczacılık buluşmasında hayata geçirilen ve Altın Havan ödülünü alan “Çerkezköy Pilot Eczane Uygulaması” ve 29 üniversite Eczacılık Fakültesi ile gerçekleştirilen “Farmafikir” projelerinin anlatıldığı panele genç eczacılar yoğun ilgi gösterdi.

Ecz. Neylan Zırhlıoğlu konuşmasında “Değişrtirmek, geliştirmek için cesaretin, nereden başlayacağını ve ilk adımı nasıl atacağını bilmenin” önemini vurgularken, Ecz. Fulya Urgancığlu; “Eczane de bütünsel dönüşümün anahtarlarını” anlattı. Bayer Satış Müdürü Songül Ar Dicleli; genç eczacılara; “Hedeflenen ekonomik göstergelerin nasıl hayata geçtiğini” belirtti. Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Armağan Ener; “Hem Çerkezköy Eczane Projesi, Hem de Farmafikir projesi geleceği tasarlayabilen bir yapıya sahip. Bu güzel projelerimizi gençlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.  Ayrıca  Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği üyesi Ecz.Hayriye Başkan Dermokozmetik ile ilgili yapılan oturumda tecrübelerini genç meslekteaşlarına aktardı.

Panelin sonunda Eskişehir Tepebaşı Balediye Başkanı Dt.Ahmet Ataç tarafından Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneğine plaket takdim edildi.

Günün Diğer Haberleri