FENER ALAYINA DAVET
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıldönümü nedeni ile Şehitlere Saygı ve Bayrak yürüyüşü ile Fener Alayı organize edildiğini duyurdu. Babaoğlu 19.30da İlçe Jandarma Komutanlığı önünde saat 19.30da başlayacak yürüyüşe tüm Hendeklileri davet etti.
SAAT 19:30
30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınarda Gazi Mustafa Kemal Atatürkün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 97. Yıldönümü Fener Alayı ile kutlanacak. Hendek Belediyesi tarafından Zafer Bayramı nedeni ile düzenlenen yürüyüş 30 Ağustos Cuma saat 19.30da Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayacak Cumhuriyet Meydanına kadar devam edecek. Dev Türk Bayrakları ve Atatürk posteri ile gerçekleşecek yürüyüşte Hendek Belediyesi tarafından vatandaşlara binlerce bayrak dağıtılacak.
FENER ALAYI
Tüm Hendeklileri Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü ile Fener Alayına davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 30 Ağustosta bize bu kutlu sevinci ve Türkiyemizin bağımsız bir devlet olma şerefini yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına minnettarlığımızı göstereceğimiz gün bugündür. Gelin Türkiye Cumhuriyetinin ve bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte kutlayalım. Kutlamalara tüm hemşerilerimizi bekliyoruz diye konuştu.
TÜRK MİLLETİ
Başkan Babaoğlu Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha saygı rahmet ve dua ile anıyorum. Gözünü kırpmadan vatan için canını hiçe sayan gazilerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum. Allah her birinden ayrı ayrı razı olsun vatanımızı ve milletimizi korusun kollasın. Türk Milletini ilelebet muhafaza etsin. Rabbim vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve güvenliğine kast eden hainlere ve onların işbirlikçilerine fırsat vermesin dedi.