Kaçak yollarla yurda yılan sokmuşlar

Sakarya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda elektronik cihaz ve kaçak yollarla ülkeye getirilen yılan ele geçirdi.

Asayiş - 30-10-2021 10:49

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya ve Mardin illerinde gümrük kaçağı ürünlere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen 10 ikamet ve 2 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gerçekleşen operasyon neticesinde, 43 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 5 adet gümrük kaçağı airpods kulaklık, 3 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 3 adet IMEI kopyalama işleminde kullanılan laptop, 1 adet gümrük kaçağı yılan ele geçirildi. Konuya ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri