BAŞKAN BABAOĞLU ŞAMPIYONLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında derece alan sporcular Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlunu ziyaret etti. Başkan Babaoğlu şampiyonları altınla ödüllendirdi.
2 ALTIN 4 BRONZ
WKF Dünya Karate Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında 2 altın 4 bronz madalya alarak bir başarıya daha imza atan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Ümit Atış ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlunu ziyaret etti.
Rizede yapılan ve 12 ülkeden 1380 sporcunun katıldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında 2007 doğumlu erkekler 52 kiloda Yiğit Eren Kaba 2006 55 kiloda Yusuf Eren Temizel altın madalya alarak şampiyon olurken 2004 erkekler 63 kiloda Yusuf Zeren 2009 bayanlar 40 kiloda Elanur Kaya 2008 bayanlar 44 kiloda Elif Şimal Ekizoğlu ve 2006 bayanlar 35 kiloda İnci Varoğlu da bronz madalya alarak Hendekin gururu oldu.
ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek Başarının mimarları hocalarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın her alanda başarılarını görmek bizi mutlu ediyor. Hendekimize böyle güzellikleri yaşatan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. 12 Ülkenin katılımıyla gerçekleşen şampiyonada sporcularımız kıyasıya mücadele ederek iki şampiyonluk ve dört üçüncülük ile bir başarıya daha imza attılar. Şampiyonlarımız yine bizleri gururlandırdı kendilerini ve hocalarımızı tebrik ediyor yeni şampiyonluklar bekliyoruz dedi.