Sigortanın duayeni Sakarya'da
Türk sigorta sektörünün dayeni Cemal Ererdi; Türkiye birincisi olan acentesi Adafinas Sigorta ve Ulusal Grup Sigorta’yı ziyaret ederek, başarılar diledi.
Türk sigorta sektörünün dayeni olarak tanınan Cemal Ererdi; Türkiye birincisi olan Sakarya’daki acentesi Adafinas Sigorta ve Ulusal Grup Sigorta’yı yerinde ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi. Adafinas Sigorta ve Ulusal Grup Sigorta’nın başarısını hep birlikte pasta keserek kutlayan Cemal Ererdi, “Sigortacılığı’nın Tarihi” adlı imzalı kitabını da hediye etti.
Türkiye birincisi Sakarya’dan
Adafinas Sigorta ve Ulusal Grup Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal; sigorta sektöründe Türkiye birincisi olmaktan ve Türk sigorta sektörünün dayeni Cemal Ererdi’yi Sakarya’da ağırlamaktan dolayı büyük onur ve memnuniyet duyduklarını ifade ederek bu başarılarından dolayı tüm personeline teşekkür etti.