Vali Balkanlıoğlu Hendek’teydi

Sakarya Valisi irfan Balkanlıoğlu Hendekte 2. OSB Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu'na Kaymakam Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü eşlik etti

Sakarya - 30-10-2017 17:00

Sakarya Valısi İrfan Balkanlıoğlu Hendekte ziyaretlerde bulundu

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Hendekte ilk olarak 2. OSByi ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlunu Hendek 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Vali Balkanlıoğlu 2. OSBde faaliyet gösteren Akpa Aliminyum Gizem Frit ve Daıkın fabrikalara ziyaret ederek üretim bölümlerini gezdi.

Gizem Frit ziyaretinde Vali Balkanlıoğlunu Genel Müdür Veysi Küçük karşıladı ve bir süre sohbet ettikten sonra fabrikanın üretim bölümü gezildi.

Daıkın Fabrikası ziyaretinde de Vali Balkanlıoğlunu Genel Müdürler Nozaki Şhigero Cemil Yiğit ve İdari İşler Endüstriyel İlişkiler Müdürü Mete Balkız karşıladı. Fabrikanın üretim bölümü gezilerek fabrikanın faaliyetleri ile ilgili brifing verildi. Vali Balkanlıoğlu fabrika işçileri ile birlikte yemek yiyerek sohbet etti.

2. OSB Ziyareti sonrası Kaymakamlığa geçildi. Ziyarette Kaymakam Orhan Burhan Vali Balkanlıoğlunu Hendek hakkında bilgilendirdi. Daha sonra Vali Balkanlıoğlu Hendek Belediyesini ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlunu Hendek Belediyesi girişinde Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkan yardımcıları ve daire amirleri karşıladı.

Ziyarette Kaymakam Orhan Burhan Belediye Başkan Yardımcıları AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da hazır bulundu. Başkan İrfan Püsküllü Vali Balkanlıoğluna Hendek hakkında bilgilendirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Başkan İrfan Püsküllü Vali İrfan Balkanlıoğluna tablo hediye etti.

Vali Balkanlıoğlu belediye ziyareti sonrası Hendekten ayrıldı.

Günün Diğer Haberleri