YEDİRENK SOHBETLER DEVAM EDİYOR

YEDİRENK SOHBETLER DEVAM EDİYOR

Sakarya - 09-11-2016 11:26

Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneğinde her hafta onlarca ülkeden misafir öğrenci Yedirenk Sohbetleri adıyla ahlak ve maneviyat dersleri yapıyor.  

Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mehmet Ali Akpınar; Dernek merkezimizde gerçekleştirdiğimiz  ‘’Yedirenk Sohbetleri’’ adlı Ahlaki ders seminerlerimizi Sakarya Üniversitesinde Yüksek Lisans ve Doktora yapan misafir öğrencilerimiz eşliğinde 5 haftalık bir zaman dilimine yayarak üyelerimizin istifadelerine sunduk. Yedirenk Sohbet konularımız’ Yaratılış Gayemiz, İman ve Gereklilikleri, İhlas ve Samimiyet, Amellerin Gerekliliği, Vaktin Fazileti’ olarak belirleyip Sohbet konularımızı bitirmiş olduk dedi.

Akpınar; Yedirenk Sohbetlerini Uluslararası Öğrencilerimizden ; SAÜ İlahiyat Fakültesi Tefsir  Bölümü Doktora Öğrencisi  Özbekistanlı Said İslambek Umorov, Tefsir  Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Kosovalı  Florim Mellova,  Hadis Bölümü Doktora Öğrencisi Pakistanlı İnamulhak, Hadis  Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi  Bulgaristanlı Selvi Murad,  25 Ülkeden 120 Uluslararası Öğrenci kardeşimize aktardılar dedi.

Günün Diğer Haberleri