Çalışmalarına hız veren CHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şuayip Ür Yenikent Bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
ADAPAZARININ DÖRT BİR YANINDA
31 Martta gerçekleşecek olan mahalli İdareler Seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç ile birlikte yola çıkan Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şuayip Ür Adapazarında belediye başkanlığını ve belediye meclis üyeliklerini almak için çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Adapazarının dört bir yanına dağılan CHPliler bu kapsamda CHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şuayip Ür ise partisinin Belediye Meclis Üyesi adayı Ferhan Üretmen ile birlikte Yenikent Bölgesine çıkarma yaptı. Karaman Camili ve Korucuk Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
KILIÇ VE EKİBİNE
Yaptığı ziyaretinde vatandaşların kendisine yöneltilen talep ve şikâyetlerini dinleyen Şuayip Ür sorunların çözümü için 31 Martta Adapazarı Belediye Başkanı Adayı İsmail Kılıç ve belediye meclis üyelikleri için partisi CHPye oy istedi. Göreve geldiklerinde isteklerin yerine gelmesi ve sıkıntıların çözümü için gece gündüz demeden halk için çalışacaklarını sözünü veren Şuayip Ür Hep üvey evlat olarak görünen Karaman Camili ve Korucuk Mahallesinin oluşturduğu Yenikenti sorunsuz yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz dedi.