Hendek Zirvede mevsimin ilk kar’ı düştü
Hendek yüksek kesimlerinden olan Ciğdem yaylasından mevsimin ilk kar manzaraları gelmeye başladı.
Bugün Hendek Dikmen mahallesine giden vatandaşlar mevsimin ilk kar yağışına tanık oldular bu anı ölümsüzleştiren kar manzaraları Hendek Akpınar mahallesi muhtarı Ogün Gülmez’in kamerasından bizlere ulaştı.
Kar yağışı ile birlikte Hendek’te ortaya çıkan manzara resimleri ekte.
Yorum yazarak Sakarya’dan Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya’dan Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Sakarya’dan Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya’dan Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz