Başkan Püsküllü'ye  dosya

Başkan Püsküllü'ye  TC. Muhtarlar Derneği Hendek Şb. Başkanı İsmet İskefiyeli'den 80 mahallelerin sorunlarını belirten bir dosya sunuldu.

TC.Hendek Muhtarlar derneği şb Başkanı İsmet İskefiyeli Derneğe kayıtlı olan muhtarların sorunları bir dosya haline getirerek yaklaşık 80 muhtar ile birlikte Toplandıkları Hendek Belediye meclis salonunda Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllüye takdim etti.

İskefiyeli yapmış olduğu kısa konuşmada ''Biz Hendek'teki Mahallelerin sorunlarını gecen ay yapmış olduğumuz Muhtarlar toplantımızda karar vererek yazışmasını yaptık, bir dosya halinde Hendek Belediyesine,Büyük şehir belediyesine, Saski Müdürlüğüne, ileri doğru yönetim kurulu kararlaştırırsa Başbakanlığa, Cumhur başkanlığına kadar iletmeyi düşünüyoruz, Biz bunları böyle paylaşınca değişik tepkiler gelmeye başladı, bizlerde sizlerde seçildikten sonra siyasi kimliklerle bir işimiz olmaz herkesin hizmetinde oluruz, Başkan Püsküllü'ye son derece saygımız var ve sonuna kadarda yanında olacağımızı belirtiyoruz,  iki dernek mevcut diğer muhtarlar bizde kayıtlı olmadığı için şu an burada 80 muhtarımızın dosyası var, biz sorunlarımızı dosyalayarak sizlere takdim edip daha sonrada bunların takipcisi  olacağız, zaman, zaman siyasilerin toplantıları seçim zamanları yapılıyor, fakat seçimlerden sonra unutuluyor, bunun utulmayacağını umut ederken bu dosyayı Tüm 80  Muhtar Arkadaşlarımızın adına size takdim ediyoruz'' dedi

Başkan Püsküllü Yaptığı konuşmada ''Hendek Büyük şehir Belediyesine bağlandı, Köylerimizde Mahalle olarak Hendek Belediyesine bağlandı, bu yapısal bir süreçtir, illaki eksiklerimiz aksaklıklar olacaktır, ama şunu iyi bilmelisiniz bu eksiklerimizde kesinlikle bir ard niyet aranmasın’’ diyen  Başkan Püsküllü asıl olan mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet götürmek olduğuna değindi, Biz eğer bunu götürürsek bunun mükafatını 5 yıl sonra seçimde görürüz’’ ifadelerini kullandı.

Hendek’te iki muhtar derneğinin bir çatıda olması gerekliliğine de değinen Püsküllü bu şekilde daha sağlıklı olacağını ifade etti.

Sorunları genel olarak değerlendiren Başkan Püsküllü ‘’Biz yetmediğimiz yerde Büyük Şehir,  Büyük Şehir Yetmediği yer de Hendek Belediyesi devreye girerek vatandaşa hizmeti götürmek zorundayız’’ ifadelerine yer verirken genel değerlendirmeler ile  bu günkü Muhtarların toplantısı sona erdi.