İstanbul  Sarıyer Kent Konseyi Deprem ve Doğal Afet Grubu Başkanı, 'Deprem tahmincisi' Kadir Sütçü, 2019 yılında Türkiye ya da çevresinde 7 büyüklüğünde bir depremin olabileceğini söylediği açıklamalar ile adını duyurmuştu.

Sakaryadanhaber sitemize yaptığı Akyazı depremi ile ilgili değerlendirme sonrası 48 SAATTE meydana gelecek depremler için yaptığı tahminlerin hepsi  % 92 doğru çıktı Malatyada 4,6 Yunanistanda 3.5 İranda 2,6 deprem gerçekleşti.

Kadir Sütçü haberimizin linki:https://www.sakaryadanhaber.com/haber/2372818/deprem-tahmincisi-kadir-sutcu-akyazi-depremini-degerlendirdi?preview=1

Yeni tahminleri bizimle paylaşmaya devam edeceğini söyleyen Kadir Sütçü 2019 yılında Türkiye ya da çevresinde 7 büyüklüğünde bir depremin olabileceği öngörüsünü tekrarladı.