VALIDEN SICAK VE ÖRNEK MISAFIRPERVERLIK
Sakaryadan Türkiye geneline 2011 yılından beri yaklaşık 7 yıldır kaliteli ve güvenilir ilkesiyle hizmet veren ve bünyesinde adahaber54.com [http://adahaber54.com] İnternet Haber Sitesi ile aylık Adahaber Gazetesi bulunan Reklam ve Haber Ajansının Yönetimi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğluna nezaket ziyaretinde bulundu. Efe Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Gümüş Genel Müdür Sinan Demiralay ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan tarafından makamında gerçekleşen ziyarette Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğluna ajansın proje ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ajans olarak her zaman Sakarya Valiliğinin yanında ve destekçisi olduğunu dile getiren Efe Medya Grup Yönetimi çalışmalarında Vali İrfan Balkanlıoğluna başarılar dileyerek sıcak ve örnek misafirperverliğinden dolayı da teşekkür etti. Ziyarette Ankara Flaş Gazetesi Sakarya Temsilcisi ve Kırımlılar Platformu Dernekleri Basını Marmara Temsilcisi Nedim Ergün Kırımlıda yer aldı.
SAKARYA MEDYASI IŞINI SEVEREK VE LAYIKIYLA YAPMAKTADIR
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Efe Medya Grup ve adahaber54.com [http://adahaber54.com] Haber Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Gümüş Genel Müdür Sinan Demiralay ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candana ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Sakarya Medyasının öneminden de bahseden Vali Balkanlıoğlu Sakaryada göreve geldiğimiz ilk günden beri Sakarya basını bizi yalnız bırakmamıştır. Sakarya medyası gerçekten işini severek ve layıkıyla yapmaktadır dedi.
BALKANLIOĞLU: VATANDAŞIN DEVLETI SIKINTIYA SOKMAYACAK HER IŞI ÇÖZÜMLENMELIDIR
Efe Medya Grup ve adahaber54.com [http://adahaber54.com] Haber Sitesinin ziyaretinde vatandaşların gittikleri daire ve resmi yerlerde zorluklar yaşadığı sorusun karşılık önemli bir mesaj veren Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Vatandaş bir işi için daire müdürlerine geldiği zaman sorunun ve işinin çözümlenmesi ve işi çözülmeden kesinlikle geri gönderilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Balkanlıoğlu Vatandaşın devleti sıkıntıya sokmayacak bir işi veya isteği Cumhurbaşkanı Başbakan Bakan Milletvekili veya Valinin aramasıyla çözülüyorsa onlar aramadan da kesinlikle çözülmelidir diye konuştu.
