HENDEK BELEDIYESI KARATECILERI ANTALYADA TARIH YAZDI

ANTALYADA YAPILAN MINIKLER VE YILDIZLAR TÜRKIYE KARATE ŞAMPIYONASINDAN HENDEKLI KARATECILER 8 MADALYA ILE DÖNDÜ.

13-17 Mart tarihlerinde Antalyada düzenlenen ve 3175 sporcunun mücadele ettiği Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları 3 altın 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.

61 ilden 1267 bayan 1908 erkek olmak toplamda 3175 sporcunun katılımı Türkiye Karate Şampiyonaları tarihine rekor katılım olarak geçti.

Antalya Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcuları Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörleri Nurkan Kayacık Ümit Atış Kerem Ali Zeren Mehmet Kara ve Doğan Ateş yalnız bırakmadı.

SPORCULARIMIZ BALKAN ŞAMPIYONASINA KATILACAK

Antrenör Nurkan Kayacık turnuvaya katılan bütün sporcuların göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek Bizlere destek olan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Turnuvada madalya alan sporcularımız büyük başarı göstererek bizleri çok gururlandırdı. Turnuvada dereceye giren sporcularımız 31 Mayıs- 1-2 Haziran  tarihleri arasında  Bosnada düzenlenecek olan Minik ve Yıldızlar Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Başkan Şampiyonasından başarıyla döneceğimize inanıyorum dedi.

3 ALTIN 2 GÜMÜŞ 3 BRONZ MADALYA

Turnuvada Yusuf Eren Temizel 55 kiloda Sefa Onur Er 50 kiloda ve Anıl Kadir Benli 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken Selim Tekten 40 kiloda ve Elif Şimal Ekizoğlu da 44 kiloda Türkiye ikincisi ve İlker Eren Özel 52 kiloda Yiğit Eren Kaba 52 kiloda ve Ecrin Gezgin de 44 kiloda Türkiye Üçüncüsü oldu.