Hendek Yeni Mahallede muhtarı ismet İskefiyeli  ve Hendek Belediyesinin katkıları ile Yeni Mahalle semt Pazarı hizmete girdi.

Muhtar İskefiyeli yaptığı bilgilendirmede’’ Öncelikle Yeni Mahalle Sakaryanın dört tane ilçesinden büyük bir mahallemiz. 25 bin nüfusu olan bir mahallemizin halkımızın böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bundan iki yıl öncede Belediye Başkanımıza burayı hazırlattığımızda o zaman açılacaktı ama bazı nedenlerden dolayı açılamamıştı. Bu son zamanlarda belediye başkanımızla ilgili yaptığımız görüşmeler neticesinde artık bunun zaruri bir hale geldiğini, açılabileceğine oda inandı. Bizde onunla beraber bu işi düzenleyerek mahallemizin bu ihtiyacını giderebilmek için elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz. Bu semt pazarı bugün  tam genelde duyuramadığımız için  açılışını bu halde. Allah Nasip ederse bugünden itibaren en kısa sürede bunu tamamen yayarak insanların burayı açıldığını göstererek önümüzdeki haftadan itibaren buranın sebze ve meyve balık gibi onlarda gelecek, artık ileriye doğru Allah Nasip ederse bu semt pazarından merkez mahallelere ücretsiz servisler kaldırılarak oralarında buraya gelerek buradan rahat bir şekilde alış veriş yapmaları sağlanacak.

Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu’na teşekkkür.

Bu Pazarın açılışında Belediye Başkanımıza da emeği geçenlere de teşekkür ediyorum, Yeni Mahallemize Hendek’imize hayırlı olsun’’ dedi.