Hendek Yeşilyurtlu Muay-Thai Şampiyonu destek bekliyor.
Taylant’ta Ağustos ayı 4-14 tarihlerinde yapılacak olan Dünya Şampiyonasına Türkiye’yi, Hendek Yeşilyurt'u temsilen gitmeye hak kazanan Enes Koz, federasyonun bütçe yetersizliğine takıldı ,
Şampiyon sporcumuz Enes Koz bu yıl yaptığı tüm maçlarını nakavtlarla almış, Muay-Thai genclerde Türkiye şampiyonu olmuştu.
Baba Mustafa Koz, Federasyonun bütçe imkanlarının yetersiz olmasından dolayı kendi imkanlarımız da olmadığı için,Türkiye’yi Hendek Yeşilyurt'u temsil etmesi zora girmiş bulunuyor dedi.
Şampiyon sporcu Enes Koz'un bu durumdan dolayı moralinin de çok bozulduğunu ve TÜRK BAYRAĞINI şerefle temsil etmek istediğini, şampiyon olmak için her şeyi yapacağını, bunun için çok çalıştığını belirtti ,
Enes Koz bu konuda maddi imkanlarımızın olmadığını belirterek, Hendek Belediyesi ve ayrıca Hendek’li işadamlarının destek için sponsor olmalarını rica ediyorum diyen Enes koz, bunun için 1930 dolarlık bir paraya ihtiyaç olduğunu belirtti.
Enes Koz Bu konuda yardımda bulunabilecek hayırsever iş adamlarımız için 0545 440 69 85 telefonumuzdan ulaşıp, bizimle irtibat kurarlarsa, Hendek için Türkiye için vermiş olduğumuz mücadele boşa gitmeyecektir inancındayım dedi.
Enes Koz son olarak ilgili dökümanları ekte yayınladık incelemenizi rica ediyoruz dedi..
