HENDEK’İN YAŞAYAN DEĞERLERİ Yeni Mahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Kulübü “Hendek’te Yaşayan Çınarlar” faaliyeti kapsamında Rüştü ÇÜRÜKSULU’nun belgeseli yapılarak katılımcılara sinevizyon gösterimi yapıldı,
Törene Hendek İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Mili Eğitim Müdürü Sabri Doğan,Kuvai Milliye Onursal Başkanı,Rüştü Çürüksulu ,Öğretmenler, Öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Rüştü Çürüksulu kendisi hakkında yapılan bu etkinliği çok beğendiğini, duygulandığını ve çok mutlu olduğunu belirttikten sonra Hendek İlçe Kaymakamı Sayın İdris AKBIYIK Hendeğin yaşayan çınarı Rüştü ÇÜRÜKSULU'nun bu güzel programla yeni nesillere anlatılması ve tanıtılmasının önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi, emeği geçen okul öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür etti.
Rüştü ÇÜRÜKSULU’ya şilt ve bir buket çiçek takdim edildi.
