HENDEK’TE MİRAÇ KANDİLİ DUALARLA İCRA EDİLDİ
Recep ayının 27’inci gecesine denk gelen Miraç Gecesi dolayısıyla camilerde Mevlid-i Şerif okutuldu. Eller semaya açılıp dualar edilirken, genci yaşlısı camileri doldurdu. Ayrıca camilerdeki program sonrası Hendek Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.
DUALAR EDİLDİ
Miraç Kandili dolayısıyla Hendek İlçe Müftülüğü tarafından camilerde kandil programı düzenlendi. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleştirilen mevlid programlarında Miraç Kandili ilgili vaazın ardından Mevlid-i Şerif okutuldu, dualar edildi.
HAFIZLARA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
Hafızlık imtihanını başarıyla tamamlayıp hafız olan Hafız Abdurrahman Gürses Sarıdede Erkek Yatılı Kuran Kursu öğrencileri Ertuğrul Cesur, Abdurrahman Karagöz, Muhammed Bilal Terzi ve Muhammed Emir Safitürk’e Kandil Programının ardından hocaları tarafından hediye takdim edildi.
LOKUM VE GÜL SUYU DAĞITILDI
Bu mübarek gecede Hendek Merkezde bulunan Yeni cami, Orta Cami, Büyük Cami ve Rasimpaşa Camileri başta olmak üzere Yeşilyurt, Çamlıca, Puna ve Eseler Kuba Camilerinde kandil programları sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi. Vatandaşlar, Miraç Kandili dolayısıyla lokum dağıtımından ve programlardan oldukça memnun kaldıklarını belirterek Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na ve Hendek Müftülüğüne teşekkür ettiler.
Karadere Mahallesinden Merhum Mustafa Altun’un oğlu, İbrahim, Muhammet ve Osman Altun’un ağabeyi, Cemil, Hasan ve Kenan Altun’un amcasının oğlu, Bülent Altun’un babası, Kemal Altun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip Karadere Mahalesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Hasan Altun (Amcasının oğlu)
0536 812 26 09
Not: Cenaze Yalovadan Büyük Camiye getirilecek.
