Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı, 13 Temmuz Pazar günü 3. Olağan Kongresini yapıyor. 

 

İlçe Teşkilat Başkanı Osman Güney, Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonunda 13 Temmuz 2025 saat: 14:00' de yapılacak olan kongreye, partili partisiz  herkesi davet etti.

 

Gazetemize gelen bilgilerde kongreye, Hüdaverdi Bahadır başkanlığında tek listeyle gidiliyor.

Gelecek seçim döneminde Hendek’te hareketli bir siyasetin olacağı şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı.

Geçen dönemde Hendek belediye başkanlığında, Yeniden refah partisinin hatırı sayılır bir oy aldığınıda göz önüne aldığımızda, siyasette tecrübeli isimlerin şimdiden yola çıkması siyasi kartların Hendek’te yeniden karılacağı anlamına geliyor şeklinde yorumlanabilir.

Gelecek günlerde siyaseten çok daha hareketli günler olacağını şimdiden öngerebiliriz.

Refah Partisinin kongresinin şimdiden hayırla vesile olmasını temenisi ile siyasi kritikleri önümüzdeki günlerde daha detaylandıracağımızı belirtmek isteriz.