Kobaş Yüzme Kulübü sporcuları Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 11/12 Yaş Bayan/Erkek Yüzme Gelişim Projesi Yaz Dönemi İl Vize Müsabakası Yarışlarında gösterdiği büyük performanslarıyla adını bir kez daha tarihe yazdırdı.
KOBAŞTAN 9 BIRINCILIK 11 İKINCILIK VE 7 ÜÇÜNCÜLÜK
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 3-4 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşen 11/12 Yaş Bayan/Erkek Yüzme Gelişim Projesi Yaz Dönemi Sakarya İl Vize Müsabakası Yarışlarına katılan Kobaş Yüzme Kulübü sporcuları aldığı 9 birincilik 11 ikincilik ve 7 üçüncülük ile kendini bir kez daha ispatladı.
BU ÇOCUKLAR DURMAK BILMIYOR
Kobaş Yüzme Kulübü sporcularından 2006 doğumlu Yusuf Uçar 3 birincilik 3 ikincilik ve 3 üçüncülük 2006 doğumlu Yağız Efe Bolat 4 birincilik 2 ikincilik ve 3 üçüncülük 2006 doğumlu Deniz Ayşe Güven 1 birincilik 3 ikincilik ile 2007 doğumlu Aysima Sivrikaya 1 birincilik 3 ikincilik ve 2 üçüncülük ile şampiyonluğunu ortaya koydu.
