MHP’li Zihni Açba Mitingin Gözdesiydi
MHP Sakarya Mitingi, ara ara yağan yağmura rağmen hayli kalabalık ve coşkuyla Kent Meydanında yapıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmalarından önce adaylar tanıtıldı. Bu sırada Zihni Açba’nın ismi okunduğunda miting alanında büyük bir coşku yaşandı.
Devlet Bahçeli ile görüştü
MHP Sakarya Adaylarının boy gösterdiği mitingde sevgi seli vardı. Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen mitingde MHP Sakarya Milletvekili adayı Zihni Açba, vatandaşlarla kaynaştı. Ayrıca Bahçeli ile beraberinde genel merkezden gelen diğer partililerle de olan samimi sohbeti dikkat çekti. Miting alanına girişte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi arabasında karşılayan Zihni Açba, Bahçeli ile görüşerek, “Sakarya MHP ile yürüyor” mesajını verdi.
Sakarya, MHP diyecek!
Miting alanını dolduran vatandaşların arasına girerek, onlarla kucaklaşan MHP Sakarya 1. Sıra Milletvekili adayı Zihni Açba, vatandaşlara; yağmura rağmen mitinge katılarak, göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, “Bugün Sakarya, 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi zirveye taşıyacağını gösterdi. Katılan bütün halkımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.
