MÜSİAD İŞLETMELERDE YENİ VİZYON ARAYIŞI PANELİ DÜZENLENİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi 19 Şubat 2016, Cuma günü yapılacak İşletmelerde Kurumsallaşma ve Yeni Vizyon Arayışları Paneline hazırlanıyor.

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından Şubat Ayı Konferans, Seminer, Panel etkinlikleri kapsamında, 19 Şubat 2016, Cuma günü,  SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda “İşletmelerde Kurumsallaşma ve Yeni Vizyon Arayışları” temalı bir panel düzenlenecek.

“Özel Sektörde Kurumsallaşma Önem Arz Etmektedir”

“Bilgi, Tecrübe ve Fikir Paylaşımı İçin Davetlimizsiniz”

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç düzenlenecek panelle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Genç: İçinde bulunduğumuz çağda ekonominin baş aktörü ve itici gücü özel sektördür ve bu sektörde kurumsallaşma, işletmeler için vazgeçilmez bir süreç halini almıştır. Kurumsallaşma, verimliliği artırır, profesyonelleşmeyi ve şeffaflığı sağlar. Bu bağlamda MÜSİAD Sakarya Şubemizin ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘İşletmelerde Kurumsallaşma ve Yeni Vizyon Arayışları Paneli’ ilimiz iş dünyası temsilcilerine yeni çalışma modelleri üzerinde bilgi, tecrübe ve fikir paylaşımında bulunması hasebiyle önem arz etmektedir.

Duayen isimler Sakarya’da

19 Şubat 2016, Cuma Saat: 18.30 ile 21.00 saatleri arasında SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda düzenlenecek olan panelin oturum başkanlığını İstanbul Üniversitesi Jeofizik Müh. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman ÖNCEL yapacak. Panele konuşmacı olarak: Prof. Dr. Nazif GÜRDOĞAN, Doç. Dr. Nihat ALAYOĞLU - Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin ÜSTÜN iştirak edecek. Panelistler; İşletmelerde Yeni Vizyon Arayışları,  Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma ve Yönetim, İşletmelerde Elbirliği Sistemi konularını ele alacak. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç: “işletmesinde değişime ve yeniliğe odaklanan herkes panelimize davetlidir” dedi.