Pırıltı Anaokulundan ‘’2016- 2017 öğretim yılı başarı dilekleri’’

Pırıltı Ana Okulu  Müdiresi  Zübeyda Cirit ‘’2016-2017 yılı İlk öğretim haftası nedeni ile  yarının aydınlık geleceğinin mimarları olan çocuklarımıza ve tüm eğitim camiamıza ’’ başarı dileklerinde bulundu.

Hendek Yeni Mahallede Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Bir kurum olarak faaliyet gösteren  Pırıltı Ana okulu 7 etkinlik sınıfı, bir müdüre, bir koordinatör öğretmen,  6 sınıf öğretmeni, 2 hizmetli personel ve  ahçı, ile hizmet veriyor.

Ana Okulunda oyun odası, sinema salonu gibi görsel araçlar yanı sıra, akıl ve Zeka oyunları, orff, müzik, modern danslar, satranç, drama, değerler eğitimi , İngilizce, jimnastik gibi eğitsel konular genel olarak işleniyor.

Yıl içinde üzerinde durulan örnek değerler olarak; saygı, sevgi, sorumluluk, adalet, yardımseverlik, doğruluk,  dürüstlük, güven, özgüven, hoşgörü, alçak gönüllülük, empati, kanaatkarlık, çalışkanlık, sabır, erdem ilke olarak benimsenmiş.

Soner Kır tarafından kurulmuş olan Pırıltı anaokulu yeni öğretim yılı 2016-2017 de Hendek İlçemizde modern çağın gerektirdiği araç ve gereçlerle 24 saat izlenebilen kamera sistemleri ,  sağlık ve hijyen kuralları, Uzman Kadroları ile ismi gibi  Pırıltı ile başlayan aydınlık geleceğe ışık olan iyi organize edilmiş bir anaokulu  görüntüsü tablosu çiziyor.