31 mart Muhtarlar Dernek Başkanlığını İsmet İskefiyeli 50-39 11-oy fark ile kazandı, Dostluk ve birlik beraberlik içinde geçen seçimleri Kardeşlik havasında demokrasi kazandı.
Aday olan İki Muhtar adayı için bugün Muhtarlar derneği başkanlığı için sandığa gidildi .
Saat 11 de başlaması gereken secimler Elektriklerin kesik olması sebebi ile Ticaret merkezi salonunun teras oturma bölümünde yapıldı Seçime Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız Hendek Eski kaymakamı Aksaray Ak parti milletvekili adayı Mustafa Ayhan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş Mhp İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,Chp İlçe Başkanı Reyhan Azak Sivil toplum Örgütü Temsilcileri ve muhtarlar tam katılım gösterdiler..
Muhtarlık secimlerine Gecmeden oluşturulan divan başkanlığına Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Mehmet Demirel seçildi.
Mehmet Demirel Gündem ve faliyet Raporunu okuyarak oturumu başlattı,Demirel Hüseyin Baylan'ı konuşma yapamak için mikrofona davet etti .Anlamlı bir konuşma yapan Hüseyin Baylan Yaşadığı zorlukları anlatarak seçilecek olan yeni başkana mesajlar verdi.
Daha sonra Söz alan Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız ve eski Kaymakam Mustafa Ayhan ve belediye Başkanı İrfan Püsküllü Günün anlam ve mahiyeti anlatan kısa konuşmalar yaptılar DETAYLAR VİDEO BANT İLE DAHA SONRA BURADAN YAYINA VERİLECEKTİR.
İsmet İskefiyeli ve diğer aday Dursun Emin Kula Konuşmalarını Yaptıktan sonra seçimlere geçildi.ve Muhtarlar derneği secimini 50-39 11 oy farkı ile İsmet İskefiyeli kazandı DETAYLAR VİDOBANTI YAYINA HAZIR OLDUĞUNDA BURADAN PAYLAŞILACAKTIR.
Toplu Resim Galerisi İçin Tıklayın
