Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni, SATSO Hizmet Binasında, İl Protokolü, Oda Üyeleri ve Sakaryalı davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Arife Günü gerçekleştirilen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun gerçekleşti.
Bayramlaşma Programına AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakaryaspor Başkanı Enes Zengin, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri, STK Başkanları ve Temsilcileri, Resmi Kurumların İl Müdürleri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), SATSO Meclis - Meslek Komitesi – Komisyon - Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları Başkan ve Temsilcileri ile basın mensupları ve çok sayıda Oda üyesi iş insanı iştirak etti.
Yönetim Kurulu Başkan Altuğ, Meclis Başkanı Ercan ve yönetim kurulu üyeleri, bayramlaşma törenine katılan konuklar ile yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik etti. Katılımın ve bayramın manevi ikliminin yoğun gerçekleştiği programda katılımcılar birbirleriyle samimi istişare fırsatı buldu.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, şehirde birlik ve beraberliği simgeleyen bayramlaşma töreninin önemine vurgu yaparak; “Yine katılımın ve ilginin yoğun olduğu bir bayramlaşma programında kıymetli konuklarımızla bir araya geldik.
Bayramlar, sevgiyi, hoşgörüyü ve dayanışmayı hatırlatan, insanlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayan özel günlerdir. SATSO olarak bu bilinçle her zaman birlik ve beraberliği pekiştiren, şehrimizin sinerjisini yansıtan, manevi iklimi genişleten ve aidiyet duygusunu güçlendiren buluşmalara ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz. Bayramlaşma törenimizi katılımlarıyla şereflendiren, sevincimize ortak olan değerli il protokolümüze, kıymetli Oda Camiamız ve Sakaryalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Herkesin ibadetlerinin kabul olmasını temenni ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.
Meclis Başkanı Erdem Ercan ise, “Bir bayrama daha ulaşmanın manevi mutluluğunu yaşıyoruz. SATSO’muz dün olduğu gibi bugün ve yarın da geleneklerine bağlı, ortak akla önem veren, şehrin birleştirici gücü olmaya devam edecektir. Bugün burada çok güzel bir program gerçekleştirdik. Katılımlarıyla onurlandıran kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını diliyorum.” dedi.
