Sedaş işletme Müdürlüğünden muhtarlara bilgilendirme.

Sedaş Hendek işletme şb müdürü Murat Pehlivan  TC.Muhtarlar Derneği Hendek Şb Başkanı İsmet iskefiyeli'nin yapmış olduğu toplantıya iştirak ederek çeşitli konularda bilgilendirmede bulundu

Sedaş Hendek işletme müdürü Murat Pehlivan yaptığı konuşmada ‘’Kurum olarak yeni bir sisteme geçtik, özellikle muhtarlarımız tel:186 telefondan bilgi vermeleri  hizmetin belirtilen bölgedeki en yakın sedaş ekibine ulaşması ve arıza mahaline sevki hizmetin zamanında yapılması anlamına gelecektir, özellikle 186 hattına bağlı olan arıza bildirimi arıza ekibinde bulunan tablet bilgisayara anında ulaşarak gerekli müdahalelerin  zamanında yapılması sağlanmaktadır, bu yeni  IP üzerinden çalışan bir sistemdir, muhtarlarımızın buna dikkat etmesi faydalı olacaktır'' dedi.

Hendek Muhtarlarının çeşitli sorunlarını da dinleyen Murat Pehlivan 2016 yılı için ana hatlara ağırlık vererek eksikliklerimizi giderdikten sonra alçak gerilim olan mahallere daha iyi hizmet götürebileceğiz açıklamalarında bulundu, kurum olarak aynı anda her yere yetişme şanslarının olmadığını belirten Pehlivan   zaman içerisinde muhtarlarımızın kurumumuz ile diyaloglarda bulunması ve yapılacak istişarelerle sorunları en aza indirme çabasında olduklarını belirtti.