SEDAŞLI ÇOCUKLAR ENERJIYE RENK KATTI
SEDAŞ 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMINDA ENERJIMIZE RENK KATIYORUZ ISIMLI RESIM YARIŞMASI DÜZENLEDI. RESIMLERIN YER ALDIĞI VIDEO ÇALIŞMASI SEDAŞIN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞILIRKEN YARIŞMAYA KATILAN ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDIRILDI.
Covid19 salgını nedeniyle bu yıl 23 Nisan coşkusu dijital platformlara taşındı. Kocaeli Sakarya Bolu ve Düzcede 19 milyon aboneye enerji hizmeti sağlayan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. SEDAŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını online yarışmayla kutladı. Enerjimize Renk Katıyoruz adıyla düzenlenen resim yarışmasıyla çocuklar bu anlamlı günün 100. yılında bayram sevincini yaşadı.
Çocuklar tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde yapmayı hayal ettiklerini çizdikleri resimlerle kâğıda dökerken resimlerinin fotoğrafını çekip kısa bir video ile hikâyelerini de anlatarak kendilerine ithaf edilen tek bayramda yaratıcılıklarını gösterme şansı yakaladılar.
Enerjiye renk katan yarışmada Sude Gökaslan birincilik ödülünü kazandı. Yahya Pehlivan ikincilik ödülüne değer görülürken Ali Arda Ferah ve Sude Erçit de üçüncülüğü paylaştılar. Yarışmaya özel hazırlanan ve çocukların anlatımlarının yer aldığı video SEDAŞ sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ayrıca yarışmadaki resimler ilerleyen günlerde SEDAŞ ofislerinde sergilenecek.
SEDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRLÜĞÜ
[Yaşamın her anına enerjimizi katarız]
Aydınlatma Metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunda tanımlı haklarınızı kullanabilmeniz için ilgili politikalara aydınlatma/açık rıza metinlerine ve ilgili kişi başvuru formuna www.sedas.com adresinden ulaşabilirsiniz.
