Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Eğitim

TBMM, Kahramanmaraş Depremi için toplanıyor

TBMM Genel Kurulu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketini görüşmek üzere bugün saat 14.00’te toplanacak. Siyasi pa

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
TBMM, Kahramanmaraş Depremi için toplanıyor
Paylaş:

TBMM Genel Kurulu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketini görüşmek üzere bugün saat 14.00’te toplanacak. Siyasi parti gruplarına 20’şer dakika söz hakkı tanınacak ve başka konu görüşülmeyecek. Toplantı, afet ve önlemleri tartışacak.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, bugün saat 14.00’te, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketini görüşmek üzere toplanacak.

Toplantıda siyasi parti gruplarına 20’şer dakikalık söz hakkı verilecek.

Meclis Başkanlığı, birleşimde başka hiçbir konunun görüşülmeyeceğini duyurdu.

TBMM’nin deprem felaketinin etkilerini ve alınan önlemleri ele alacağı bu toplantı, afet sonrası değerlendirme ve siyasi sorumlulukların tartışılması açısından büyük önem taşıyor.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.