HENDEK BELEDIYESI TARAFINDAN IKI ETABI TAMAMLANAN ULUDERE REKREASYON PROJESININ 3. ETABI START ALDI. D-100 KARAYOLU KÖPRÜSÜNDEN ITIBAREN 900 MT UZUNLUĞUNDAKI ULUDERE 3.ETAP PROJESINDE PERDE DUVAR ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

900 METRE UZUNLUĞUNDA

Hendek İlçesinin tam ortasından geçen Uluderede Başkan İrfan Püsküllü nün talimatları ile 3. Etap çalışmaları start aldı. Uludere çalışmaları kapsamında Hendek Belediyesi tarafından yürütülen ve D-100 Karayolu Köprüsünden itibaren 900 mt uzunluğundaki Uludere 3.Etap Projesi çalışmaları kapsamında dere boyu sol aks boyunca uzanan 15 parselin hak sahipleri ile görüşülerek yolun 15 metreye genişlemesi konusunda anlaşma sağlandı.

Güzergâh üzerinde bir kısmı yolda kalan evlerin olduğu bölgede cep yapılarak vatandaşlarımızın mağdur olmasının önüne geçilmiştir. Bayraktepe mahallesi sakinleri Bayraktepe Muhtarlığı ve Hendek Belediyesinin el ele yaptığı bu projede perde duvar imalatına başlandı.

HIZMET BIZIM IŞIMIZ

Başkan İrfan Püsküllü projeye çok istekli olan mahalle halkına en kısa zamanda bölgenin yaşam kalitesini yükseltme sözü verdi. Püsküllü ayrıca Uludere kenarında bulunan ve Hendek Belediyesince restorasyonu yapılmakta olan tarihi su değirmeninin de çalışmalarını yakından inceleyerek kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

ŞELALE DE BITIYOR

Yine aynı bölgede Uludere 2. Etap çalışması ile 3. Etabın bağlandığı bölgede Başkan Püsküllü nün sözünü vermiş olduğu Şelale Projesi de tamamlanma aşamasına gelmiştir.