Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Abidin BİRİNCİ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Geleceği, bugünün çocuklarının inşa edeceğini vurgulayan Birinci; “Bize düşen görev çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayacak dini, ahlaki ve ekonomik ortamı bugünden sağlamak olmalıdır. Bunun ilk ve en önemli şartı da çocuklarımızı önce ahlak ve maneviyat düsturuyla donatmaktır" dedi.

23 Nisan'ın çocuklara armağan edilmiş tek bayram olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Abidin BİRİNCİ şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan 1920'de büyük fedakârlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM, milletin bağımsızlık konusundaki sarsılmaz iradesinin bir yansımasıdır. Bu vatan bize bir miras değil ecdadımızın canları pahasına bıraktığı kutsal bir emanettir. Bize düşen sorumluluk bu emaneti en güzel şekilde gelecek nesillere bırakmaktır. Bu yüzden kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, elbirliği ile Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya'yı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras mutlu, huzurlu, müreffeh bir ülke, mazlumlara öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır. Bu temenni ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum."