AK Kadın Adapazarı Aileleri Buluşturdu

Ak Parti Adapazarı Kadın Kolları, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması öncesinde Yönetim Kurulu Üyelerinin aileleriyle Ormanpark’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’un yanı sıra, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin de katıldığı program coşkulu ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol; “Yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğum, siz değerli yönetim kurulu üyelerime ve desteklerini esirgemeyip, fedakârca sabır gösteren eş ve çocuklarına şükranlarımı sunuyorum. Malumunuz 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kapsamında, 9 Ocak’ta startını verdiğimiz çalışmalarımıza yoğun bir tempoyla, Ak Kadınlar olarak ev toplantıları, üye ziyaretleri, yaşlı, hasta, bebek ve taziye ziyaretleri ile her daim milletimizin yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz, hamdolsun milletimiz de 15 yıldır bunun farkında. Bu akşam bir araya gelmemiz vesilesiyle, yol arkadaşlarımın siz değerli eşleri ve çocuklarından, sevgili eşleriniz ve anneleriniz için 16 Nisan akşamına kadar bir defa daha sabır ve destek istiyorum. Güçlü bir Türkiye için ve yavrularımızın geleceği için tabii ki evet diyeceğinizi biliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ şeklide duygularını dile getirdi.

Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, Kadın Kollarının Ak parti ailesi içerisindeki önemini, eş ve çocuklarının fedakârlıklarını takdir ettiklerini, bundan dolayı Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerine, eş ve çocuklarına teşekkürlerini ifade etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, 16 Nisan’da Yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasının ülkemiz hizmetlerinin devamı ve hızlanmasının ehemmiyetine vurgu yaparak, 15 yıldır yanlarında olan Kadın Kollarına ve ailelerine müteşekkir olduklarını belirtti.

Son olarak söz alan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Halk Oylamasının, Türkiye’nin yaşayacağı en önemli seçim olduğunun altını çizerek, kadınların, yaşadığı hiç bir şeyi unutmadıklarını, vazgeçmediklerini, asla pes etmediklerini ve görev ve sorumluklarının daima bilincinde olduklarını, seçim gününe kadar gece gündüz sahada olacaklarını söyledi ve Adapazarı Kadın Kollarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.