Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Yaşam

BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

 BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ
Paylaş:

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy ilçedeki öğretmenleri okullarında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı. Günün anlam ve önemine değinen KILIÇ; “Öğretmenlik mesleği en kutsal mesleklerden biridir. Medeniyetimiz ilim yuvalarının omzunda yani öğretmenlerimizin ellerinde yükselmektedir.” dedi.

Geleceğimizin Mimarları

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki öğretmenleri okullarında ziyaret etti. Program kapsamında ilk olarak Yücel Ballık Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Fevzi Kılıç, öğretmenlere çiçek ve hediye verdikten sonra, öğretmenlerin gelecek neslin mimarı olduğunu ifade ederek, “Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize yılda sadece 1 gün değil her gün önem veriyoruz. Hepimiz okul sıralarından geçtik, hayatlarımızda derin izler bırakan ve bugün ülkemize faydalı işler yapmamızı sağlayan öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Nesillerimizin her anlamda sağlıklı ve ahlaklı yetişmesi sizlerin elinde. Bu yüzden kısa bir ziyaret gerçekleştirerek hem hal hatır soralım hem de öğretmenler gününüzü kutlayalım istedik. Pandemi sebebiyle kapsamlı bir Öğretmenler Günü kutlaması yapamıyoruz fakat önümüzdeki yıla pandeminin bitmiş olmasını umudederek öğretmenlerimize güzel bir eğlence düzenlemeyi planlıyoruz. Öğretmenler Gününüzü can-ı gönülden kutluyor, meslek hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. ” dedi.

Anne Baba Edasıyla Yetiştiriyorsunuz

Başkan Kılıç daha sonra beraberindekilerle beraber Nurettin Tepe İlköğretim Okuluna ziyarette bulundu. Öğretmenlerle sohbet eden ve isteklerini dinleyen Başkan Kılıç’ın konuşmalarından sonra, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy öğretmenler gününün önemine değinerek şunları kaydetti; ‘Öğretmenlik zor bir meslek olmakla birlikte, kutsal da bir meslektir. Siz değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Geleceğimiz evlatlarımıza bağlı. Hem özveriyle hem de büyük bir gayretle çalışıyor, adeta bir anne baba edasıyla çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Yakın bir zamanda öğretmenlik mesleği ile alakalı da iyileştirme anlamında güzel gelişmeler yaşanacağını ümit ediyorum. Erenler’in eğitim camiasındaki yeri her geçen gün üst sıralara doğru çıkıyor. Bu başarıyı siz öğretmenlerimizle sağlıyoruz. Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun.’ dedi

Son olarak Küpçüler İlkokulu’na geçen heyet, burada da öğretmenlerle beraber sohbet ederek öğretmenler günlerini kutladı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kılıç, çocuklara şeker ikramında bulunarak Öğretmenler Günü ziyaret programını tamamladı.

word-belgesi-152600-7727dff32a18697d4036fa76ce8ed187_html_c231792195f1d18f.jpg

Hacıoğlu Mah. Sakarbaba Cad. No. 28 Erenler / Sakarya Tel: 0 264 241 48 15 – Faks: 0 264 241 48 07 – e.mail: erenlerbld@gmail.com

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yaşam Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rektör Sarıbıyık mangal sözünü tuttu

Akışın sonuna geldiniz.