Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde beşinci transferini gerçekleştirdi. Daha önce Jean Salumu, İzzet Türkyılmaz, Uğur Dokuyan ve Burak Eşlik ile sözleşme imzalayan Büyükşehir Basketbol, geçtiğimiz sezon Akhisar Belediye forması giyen Cenk Şekeroğlu’nu kadrosuna kattı. Şekeroğlu geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde 33 maçta 27 dakika, 11 sayı, 8 ribaund ve 1.5 asist ortalaması ile oynadı. 27 yaşındaki Şekeroğlu, 2.03 metre boyunda ve pivot pozisyonunda görev alıyor.
Cenk Şekeroğlu Büyükşehir’de
Adatıp sponsorluğunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Basket bu sezonki beşinci transferini Cenk Şekeroğlu’nu kadrosuna katarak yaptı.
Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.