GÜNDOĞANDA ÇİFTE BAYRAM

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Gündoğan Mahallesinde Kurban Bayramı öncesinde hizmete alınan Kültür Merkezi ve Konferans Salonunun açılışına katıldı.

İSMAİL PEHLİVAN: TEŞEKKÜR EDERİM

Muhtar İsmail Pehlivanın ev sahipliğini yaptığı açılışa Başkan Babaoğlunun yanı sıra mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Açılışta kısa bir konuşma yapan İsmail Pehlivan Gündoğan mahallemizde yapımı bitmiş olan merkezimizin açılışına katılan Başkanımız Turgut Babaoğluna mahalle muhtarlarına ve mahalle halkına teşekkür ederim dedi. Pehlivan Başkan Babaoğluna mahallelerine yaptığı tüm hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.

TURGUT BABAOĞLU: HAYIRLI OLSUN

Muhtarlık öncülüğünde mahalle sakinlerinin destekleriyle mahalleye tamamlanan yeni tesisin hayırlı olmasını dileyen Başkan Babaoğlu ise Hendekimiz her gün yeni hizmetlerle geleceğe adım adım ilerliyor. Burada bulunan eski okul binası güzel bir tesise dönüştü. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerine bende çok teşekkür ediyorum. Bizde bu binanın önünde bulunan 230 metrekarelik bir alanda kilitli parke çalışması ve çevre düzenlemesi yaparak hizmete sunduk dedi

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE

Babaoğlu Voleybol sahası ve oturma grupları kazandırılan bu alanda vatandaşlarımız keyifle vakit geçirmelerini umut ediyoruz. Mahallemize hayırlı olsun. 91 mahallede hizmetlerimiz sürüyor. Alt yapıdan üst yapıya değişimin hissedildiği bir Hendek var. El ele vererek güçlü bir şekilde güzel Hendekimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız dedi. Konuşmaların ardından Babaoğlu muhtarlar ve vatandaşlar uzun süre sohbet etti.