İskefiyeli :Köpeklere dur diyecek yokmu.
Hendek ilçemiz köpek istilasında sorun ciddi boyutta.
Acil önlemler üretilmesse ciddi sorunlarla baş başa kalınabilir, zira köpekler çeşitli hastalılara davetiye çıkarıyor, gördüğümüz köpeklerin neredeyse tamamı uyuz türü kaşıntı hastası olmuş .
En ciddi sorun da bu köpeklerin biri bile kudursa bu şehir karantinaya alınabilir, zira Yeni mahalle muhtarı ile yaptığımız söyleşide köpeklerin ısırdığı insanların kendilerine söylemeleri ile çalmadık kapı bırakmadık, Büyükşehir belediyesine kadar durumu ilettik, ama kimse bu olaya sahip çıkmadı, bu köpeklerin hayvan barınağı ile tecrit edilmeleri lazım, Gerek Hendek Belediyesi, Gerekse Büyükşehir belediyesinden böyle bir adım atmalarını bekliyoruz dedi.
Objektifimize yansıyan resimde Köpek yola yatmış diğerleride yolda hoş diyen yok yolu işgal etmiş, araç geçecek yol yokneredeyse yol isteyen araca sende nerden çıktın der gibi bakıyorlar ,trafik ciddi şekilde tehlikede, olayın ciddiyetini resim gayet güzel anlatıyor yorumu size ait.
