Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Sakarya Haber

İşte Hendek’in Yeni Bulvarı

İşte Hendek’in Yeni Bulvarı

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
İşte Hendek’in Yeni Bulvarı
Paylaş:

İşte Hendek’in Yeni Bulvarı

Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Hastane ulaşımında kilit bir rol üstlenen yeni bulvar projemizi tamamladık. Hendekli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesi tamamlandı. Hastane ulaşımında kilit bir rol üstlenen yeni arter, Hendekliler tarafından büyük beğeni kazandı. Hendek’e sözünü verdikleri bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, Hendek’in yeni yatırımlarla buluşacağı mesajını da paylaştı.

Hayırlı olsun

Başkan Toçoğlu, “Hendek’e yaptığımız ziyaretlerde ilçe merkezi ile devlet hastanesi arasına yeni bir bulvar kazandıracağımızın müjdesini vermiştik. Hamdolsun geldiğimiz noktada çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Hastane ulaşımında kilit bir rol oynayacağını düşündüğümüz yeni bulvarın tüm Hendekli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni yatırımlarımızı Hendek’le buluşturacağız” diye konuştu.

Yeni bulvara tam not

Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin muhtelif bölgelerine benzer bulvar projelerini hizmete almıştık. Hamdolsun bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bulvar projemiz de Hendekli hemşerilerimiz tarafından büyük beğeni kazandı. Yeni bulvarlar, şehre yeni giriş kapıları ve ulaşıma alternatif oluşturacak yeni güzergahlar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Ulaşıma yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

2 bin 400 metre uzunluk

Yeni bulvarla ilgili bilgiler paylaşan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Hendek’te başlattığımız yeni bulvar çalışmasını hızlı bir şekilde hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Asfalt serim işlemleri ve diğer tüm gereklilikleri tamamladık.  2 bin 400 metre uzunluğundaki yeni bulvarla birlikte hastane ulaşımı daha rahat ve güvenli bir hal aldı. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Sakarya Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.