Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber

Maharetlerini Bu Yarışmada Sergileyecekler

Hünerli bayanlar, Serdivan Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği yemek ve tatlı yarışmasında maharetlerini sergileyecek.

Maharetlerini Bu Yarışmada Sergileyecekler
Paylaş:

Herhangi bir yöresel lezzet zorunluluğunun olmadığı ödüllü yarışmada, adaylar yemek ve tatlı kategorilerinin her ikisine de birer lezzetle katılabilecek.

Jüri 4 Farklı Kategoride Değerlendirecek

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; yarışmaya katılacak olan yemek ve tatlıların “renk, görüntü, kıvam ve lezzet” olmak üzere 4 farklı kategoride, 2 şef ve bir uzmanın yer alacağı jüri tarafından değerlendirileceği belirtildi.

Kayıtlar 26 Mart – 6 Nisan Arasında

Yemek ve tatlı yarışmasına katılmak isteyen bayanların, 26 Mart – 6 Nisan arasında Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat ederek kayıt yaptırmaları gerektiği belirtilirken, kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu bildirildi.

Yarışma 11 Nisan’da

Vatan Mahalle Muhtarlığı yanındaki SERMEK Merkezi’nde 11 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek yarışma hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 444 5450 – 1603 numaralı telefonunu arayabilecekleri belirtildi.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Sakarya Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.