Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber

MARKA nın Mayıs Ayı Değerlendirme Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi

MARKA nın Mayıs Ayı Değerlendirme Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi
Paylaş:

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Mayıs ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, ilimizde gerçekleştirildi.

İlimizde bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Bolu Valisi Aydın Baruş, Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu iştirak etti.

2018 yılı Nisan ayı harcama ve faaliyetleri ile aylık ekonomik görünüm raporunun değerlendirildiği toplantıda, Ajansın katılım sağladığı fuarlar hakkında da bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Teknik destek programları ile nitelikli istihdam ve strateji geliştirme merkezi güdümlü projesi hakkında değerlendirmelerde bulunulan toplantının sonunda, Ramazan-ı Şerifin bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur getirmesi temennisinde de bulunuldu.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Sakarya Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HİMDER Mezunları Buluşturdu

Akışın sonuna geldiniz.