Sakarya’nın Emlak danışmanlığı kursiyerleri Serdivan kongre salonunda buluştu
Sakarya Bölgesindeki Emlak danışmanlığı kusiyerleri bir araya geldi, Tapu ve Kadastro Genel Müdür yardımcısı Gökhan Kanal Toplantıya iştirak ederek günümüzün gelişen ve değişen şartlarını anlatarak bilgilendirme konferansı verdi ,eksiklikleri de anlatarak kayıt dışı taşınmazların kayıt altına alınmanın öncelik olduğunun önemini anlattı .
Proğram akışında sertifikaya hak kazanan Serdivan kursiyerleri Tapu Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu dan sertifikalarını aldılar, Hendek Kursiyerleri İçin kurslar devam ettiğinden henüz Sertifika verilmedi .
Toplantı sonucunda Tapu Kadastro Müdür yardımcısına plaket taktim eden İlk Adım Dernek Başkanı Hasan Kargün ,Yaptığı açıklama ile Çok faydalı bir toplantı olduğunun altını çizerek Toplantıya iştirak eden herkese teşekkür etti.
