Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24
Sakarya Haber

Sarıkamış Yürüyüşüne Davet

Sarıkamış Yürüyüşüne Davet
Paylaş:

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşü düzenleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 İlde Sarıkamış harekatında şehit olanlar için yürüyüş düzenleniyor. İlimizde de Sarıkamış harekatının 104. Yılında Sarıkamış dağlarında şehit olan dedelerimizi ve onların nezdinde tüm şehitlerimizi yad etmek amacıyla , Gençlik Merkezi Adapazarı'nda yürüyüş gerçekleştirecek. 6 Ocak 2019 Pazar günü saat 09:45’de Sakarya Yüzme Havuzunda toplanacak olan gençler , saat 10:00’da yürüyüşe başlayacaklar.

Çark caddesi, Bulvar , Yeni Camii, Palmiye Caddesi güzergahından geçip Yorgalar Mezarlığına gelecek olan gençler, burada Şehitler için yapılacak olan Saygı Duruşu, İstiklal Marşı , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua programına katılacaklar.

Gençlik Merkezi yönetimi tarafından etkinliğe katılanlara bayrak hediye edilirken, program bitiminde ise çorba ikramı yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Fedakar ecdadımıza vefa borcunu hisseden tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi yürüyüşümüze bekliyoruz. “ dedi.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika Sakarya Haberleri | Sakarya'dan Haber Medya 54, Güncel 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Sakarya Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.