Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Eğitim

TCMB’den ParaQR’ye Faaliyet İptali

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ParaQR Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin elektronik para kuruluşu olarak faaliyet iznini iptal etti. Söz konusu karar, bugün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
TCMB’den ParaQR’ye Faaliyet İptali
Paylaş:

Ödeme ve elektronik para sektöründe yeni bir iptal kararı daha alındı. Merkez Bankası, ParaQR Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin faaliyet iznini iptal etti.

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan “ParaQR Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş’nin Faaliyet İzninin İptal Edilmesine İlişkin Karar” ile şirketin 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında verdiği elektronik para ihracı ve ödeme hizmetleri yetkisi sona erdirildi.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.