Vefatının 40 ncı gününde babası için dua istedi
Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden gazeteci Hüsnü Kalkan vefatının 4o ncı gününde meslektaşları, ailesi, dost ve yakınları tarafından bir kez daha anıldı.
İnternet medyasının tanınmış simalarından Hüsnü Kalkan’ın kızı Aslı Kalkan, vefatının 40 ncı gününde babası için sevenlerinden dua istedi. Aslı Kalkan babasına ait facebook hesabından yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;
“BABAMI BUGÜN 40 GÜN OLDU KAYBEDELİ, SİZLER DE BIR DUA ILE TÜM MERHUMLARIMIZA VE BABAMA DUA EDER MİSİNİZ? TÜM MERHUMLARIMIZI MUTLU EDERSİNİZ.... MEKANIN CENNET OLSUN BABAM.... AMİNN.”
Kızı Aslı Kalkan’ın babasına ait facebook hesabından yaptığı paylaşımına, Hüsnü Kalkan’ın çok sayıda seveni ve dostu başsağlığı ve dua yorumları yaptı.
Öte yandan kızı Aslı ve oğlu Erkin ile, eşi Safinaz Kalkan da, aile reisi Hüsnü Kalkan’ı sevgiyle, saygıyla ve özlemle andıklarını ifade etti.
(Haber Hülya Sürücü)
