Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24
Eğitim

Bakan Işıkhan: Eczacılara 5 milyar TL'lik destek sağladık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan protokoller sayesinde ilaca erişimde önemli iyileştirmeler sağlandığını belirterek, 2025 yılında eczacılara 5 milyar lira destek verildiğini açıkladı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Bakan Işıkhan: Eczacılara 5 milyar TL'lik destek sağladık
Paylaş:

 

ANKARA (İGFA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eczacılara yönelik destekler ve ilaca erişim konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan protokoller sayesinde vatandaşların ilaca erişiminin kolaylaştırıldığını ve eczacılık hizmetlerinin güçlendirildiğini ifade etti. 2025 yılında eczacılara toplam 5 milyar lira destek sağlandığını belirten Işıkhan, bu desteklerle hem eczacıların yanında olduklarını hem de vatandaşların ilaç ve tedavi yöntemlerine erişimini daha kolay hale getirdiklerini vurguladı.

Sağlık hizmetlerine erişimin kesintisiz sürmesi için ilgili kurumlarla iş birliğini sürdürdüklerini kaydeden Bakan Işıkhan, eczacılık sektörünün güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Bu haber Sakarya Haber – Son Dakika | Sakarya'dan Haber Medya 54, 7/24 tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eğitim Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.